Willinge

2018
Det gick fint att lägga undan 12k från novemberlönen också. Så höstens sparande blev 3 fondköp på 12k och ett på 6k. I och med att börsen gått ner så ligger portföljvärdet på 40k. 
 
Att spara 12k/mån har hittills inte varit några problem. Trots att jag gör av med pengar på massa "onödiga" saker så får pengar över. Med "onödiga" saker så har det varit t.ex. att jag köper drinkar ute och ibland bjuder kompisar, har middagar, hobbies osv. Saker jag skulle kunna dra ner på men som jag ändå får livsglädje av så därför vill jag helst inte dra ner, vill liksom inte känna mig snål. Är det saker som jag får livsglädje av vill jag kunna lägga pengar på det. 
 
Jag ligger 6k efter i investeringsplanen som jag satte upp i våras i och med att jag inte kunde spara 12k i September. Mitt mål för 2019 blir därför att försöka spara 12.500kr/mån så att jag kan kompensera för det. Det borde inte vara några problem nu under vintern/våren men i sommar blir det kanske svårare eftersom man har en tendens att göra av med mer pengar när man är ledig, om jag vill resa eller så.
 
Jaja, nu ska jag iväg och fira nyår! Gott nytt år!