Willinge

Månadsuppdatering September
Nu är jag uppe i 389kkr! Känns fint! Nästa månad kommer jag ha sparat ihop 400kkr. Varje milstolpe känns såklart bra. Kommer kännas fint när jag sparat ihop 500kkr själv och kan kalla mig halvmiljonär:)
 
I den här takten kommer jag lyckas spara 500kkr på totalt 2.5 år vilket innebär att jag sannolikt kommer lyckas spara ihop 1 miljon på under 5 år eftersom jag ökar sparandet lite då och då. I början sparade jag 12kkr/mån och idag sparar jag 16.5kkr/mån. Plus att jag gjort lite extrainsättningar ibland, som när skatteåterbäringen har kommit eller så.
 
Så min initiala plan när jag startade bloggen verkar gå bra. Dvs jag kommer nog lyckas köpa mitt framtida boende runt 2023 och då jag kan börja spara för att kunna gå ner i arbetstid. Dock kommer den sparningen antagligen gå lite långsammare eftersom jag kommer ha dyrare utgifter (större boende = dyrare) och antagligen vilja skaffa barn (= lägre inkomst + högre utgifter). 
 
Men man vet aldrig vad som händer. Om jag ändå klarar mig på 80% av min inkomst i framtiden kanske jag inte behöver spara ihop så mycket mer, det kanske är lika bra att bara gå ner i arbetstid direkt. Även om det såklart kan vara bra att ha en liten buffert iaf så man inte behöver leva på marginalen:)