Willinge

Månadsuppdatering Oktober
I oktober extrajobbade jag lite och jag la in all extrainkomst på sparkontot, så jag sparade 22.700kr. Mitt gör att mitt totala sparande nu är uppe i 410kkr. 
 
November kommer dock bli lite slösigare än vanligt. Hittills har jag shoppat lite mer än vanligt och dessutom har jag flera nära vänner som fyller år, så tänkte fixa några fina presenter. 
 
Jag brukar inte vara den som finner glädje i att konsumera men de senaste veckorna har jag det. Kanske beror det på att jag varit lite extra stressad och då söker lite kickar som ska göra mig gladare. Jag vet inte, men jag bejakar min konsumtionssida nu eftersom jag tror att den kommer vara kortvarig. 
 
Jag har ansökt om min ledighet för julen nu också. Nackdelen med att söka såhär tidigt är att jag redan börjat längta efter ledighet, trots att det är 5 och en halv vecka kvar. Jag har börjat känna mig lite deppig över mitt jobb tyvärr. Jag tror jag blir ganska negativt påverkad av att jobba hemifrån. Jag har inte alls samma kontakt med mina kollegor och det känns mycket mer som att jag "sitter av tiden" än vad det brukar göra. Trist. Men förhoppningsvis är det bara några månader kvar innan man får börja gå tillbaka till kontoret igen utan dåligt samvete.